Bel ons: 0222 317 497

Speciaal aanbovelen door Tumbleweeds Texel

Wilt u eens iets speciaals proeven?

één van de vijf soorten ècht Texels bier, wat ons betreft de lekkerste, maar de anderen zijn ook zeker de moeite van het proeven waard. Skuumkoppe is het enige donker gebrouwen tarwebier in Nederland, 6% vol. alcohol. Dit bier is op Duitse wijze gebrouwen. Voor meer informatie over deze Texelse specialiteit verwijzen wij u naar de Texelse Bierbrouwerij.

Naast deze specialiteiten hebben wij ook nog diverse andere soorten bieren op de tap en op fles, zoals Dommelsch, Leffe Dubbel, Hoegaarden, Amstel, Heineken, Palm, Warsteiner en Erdinger. Is bier niet uw smaak? Probeer dan eens een Texels Juttertje!

Heeft U wel eens een ècht origineel cadeau gegeven?

Wat dacht u van een Tumbleweeds Cadeaubon?

Bijvoorbeeld voor een compleet verzorgd diner of een bittergarnituur met drankjes aan onze gezellige bar. Ook een compleet buffet behoort tot de mogelijkheden. Of verzin zelf iets, volledig naar uw wens.

Ook rokers zijn bij ons van harte welkom

Hiervoor hebben wij een aparte rookruimte in het restaurant. Het hele jaar door mag er bij ons op het terras gerookt worden! Wordt het buiten minder aangenaam dan bieden wij u sinds kort onze “smokey bandit” een rookruimte waarvan niet-rokers zeggen dat ze bijna zouden gaan roken, zo gezellig!

Maak alvast een keuze van onze uitgebreide menukaart

Van onze warme en koude voorgerechten tot onze vis en vlees hoofdgerechten, voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten hebben we een speciale kinderkaart.

Tip: bekijk ook eens de Specialiteiten van het huis en de desserts!

Menu bekijken